lördag 9 september 2023

Mr Cake adventskalender 2023

 




Då har den äntligen kommit så man kan boka den, årets Mr Cake adventskalender. 

Älskar adventskalendrar och jag har provat på många under årens lopp. 

När jag var liten så var det inte så vanligt med adventskalender med diverse saker i utan det var en adventskalender i pappersform med tecknade bilder inuti när man öppnade dagens lucka. Oftast hade mamma eller pappa fått en med sig hem från ica-affären. Kommer så väl ihåg första gången jag såg en adventskalender med godis i. Jag var 10 år och skulle göra ett återbesök på barnmottagningen på sjukhuset efter en operation. Då på den tiden fick alla som skulle till de olika mottagningar anmäla sig nere i stora receptionen och där den gången säger damen som satt där att idag är du första barnet som anmäler sig här idag så idag får du öppna dagens lucka. Vilken lycka det var, bakom luckan låg det gelehjärtan. 

Åter till nutid och för tredje året på rad kommer Mr Cake med en adventskalender fylld med godsaker i julens smaker som apelsin, mandel, kanel, saffran, kola och pepparkaka. I varje låda finns en eller två godbitar, men bitarna är alltid generösa och kan delas på två. 

Årets adventskalender går i färgen grön och kostar 879 kr







Adventskalendern 2022




Adventskalendern 2021


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Veckans Julgäst vecka 51

  Veckans Julgäst, varje onsdag fram till jul bjuds ett julkonto på Instagram in på att svara på fem frågor Denna veckans gäst är Hanna som ...